Handlekurv
✓ Anonyme pakker ✓ Rask levering fra 19 kr

Personvernpolicy

Bakgrunn

Vi verner om dine personlige opplysninger Det er veldig viktig for oss at du som kunde har tillit til oss i hvordan vi beskytter ditt personvern.

Denne policyen («Personvernpolicy») er utformet for å gjøre deg klar over hvordan Woo Me(«Woo Me», «vi», «oss») behandler dine personopplysninger på en lovlig, riktig og trygg måte. Personverspolicyen beskriver hvordan WooMe behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har under bestemmelsene i EUs personvernforordning 2016/679 med tilhørende implementeringsregler og kompletterende regler om databeskyttelse («Databeskyttelsereglene»).

Personverspolicyen gjelder (i) da WooMe tilbyr varer og tjenester til deg ved kjøp og bestilling på vår nettside www.woome.no («Woome.no»), (ii) ved øvrig kontakt med oss via WooMe.no, via sosiale medier eller E-post.

Definisjoner

I denne personvernpolicyen er begrepet «Personopplysninger» informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person, for eksempel navn, adresse, personnummer, fødselsdato, kredittkortnummer, e-postadresse, telefonnummer og kjøpshistorikk.

Personopplysningsansvarlig

WooMe, drives av Purefun NUF , org. nr 918582711, med adresse Mossvägen 10 31441, Torup gjennom www.woome.no. Purefun NUF er personvernansvarlig for behandling av dine personlige opplysninger.

Sammendrag av behandlingen av dine personopplysninger

Følgende er et sammendrag over den behandlingen av personopplysninger vi utfører.

FormålKategorier av PersonopplysningerJuridisk grunnlagLagringstid
For å kunne tilby salg og leveranse av varer og tjenester på WooMe.noKontaktinformasjonPersonnummerKonto- og betalingsinformasjonIP-adresse Gjennomføring av kjøpsavtale.24 måneder etter siste kjøp eller lengre ved garantihåndtering.
For å kunne markedsføre WooMe og tilby deg rabatter og spesialtilbud. KontaktinformasjonPersonnummerKjønn Legitim interesse24 måneder etter siste kjøp
For å kunne tilby kundeservice.KontaktinformasjonOpplysninger om kjøp og eventuelle klager.Informasjon fra kundeundersøkelser.Legitim interesse24 måneder etter saken er avsluttet.
For å overholde juridiske krav, slik som regnskapsloven eller hvitvaskingloven.KontaktinformasjonPersonnummerBetalingshistorikkKorrespondanseOpplysninger om kjøp og eventuelle klager. Juridisk forpliktelse.Så lenge vi er pålagt å lagre opplysningene etter lov.

Hvorfor behandler vi dine Personopplysninger?

WooMe Behandler dine Personopplysninger for ulike formål. Oppsummert er behandlingen rettet mot:

 • Levere varer og tjenester, og i øvrig oppfylle den kjøpsavtalen som vi har inngått med deg i forbindelse med kjøp eller bestilling.
 • Tillate for generell kundebehandling og kundeservice, for eksempel når du kontakter vår kundeservice via e-post.
 • Gi informasjon om arrangementer, sende ut nyhetsbrev og sende tilbud per post, e-post, telefon:
 • Gi informasjon til deg og være i kontakt med deg via sosiale plattformer;
 • Forhindre svindel og utføre risikohåndtering; og
 • Overholde gjeldende lovgivning.

Vi samler bare inn de personlige opplysningene som er nødvendige for de formålene som er beskrevet i denne Personvernpolicyen. Hvilke personlige opplysninger vi samler inn om deg avhenger blant annet av hvilke av våre produkter eller tjenester du har etterspurt, bestilt, kjøp eller hvordan du kom i kontakt med oss.

Når du blir bedt om å oppgi Personopplysninger, for eksempel ved et kjøp, kan du velge å ikke gjøre dette. I det tilfelle du velger å ikke oppgi opplysninger som er nødvendige for å få tilgang til et bestemt produkt eller tjenester, kan dette føre til at du ikke vil kunne fullføre ditt kjøp eller din bestilling eller at vi ikke kan oppfylle våre forpliktelser til deg.

I tillegg innhenter vi Personopplysninger ved å bruke informasjonskapsler (små tekstfiler som spares på din enhet) på WooMe.no Det gjør vi for at WooMe.no og våre elektroniske tjenester skal fungere så bra som mulig og gi deg en god kundeopplevelse.

Hvilke Personopplysninger Behandles og med hvilket juridisk grunnlag?

For at det skal anses at du har meldt fra om at du ønsker å utøve din angrerett innen tiden, holder det med at du sender inn din beskjed om at du kommer til å utøve angreretten innen angrefristen utløper. Om du utøver din angrerett skal du, uten unødvendig opphold og senest innen 14 dager fra du har meldt fra om at du utøver din angrerett, på egen bekostning sende eller levere tilbake varen til oss.

Ved kjøp, bestillnger og markedsføring

De Personopplysningene vi Behandler ved gjennomføring av et kjøp eller bestilling på WooMe.no er:

 1. For- og etternavn;
 2. Faktura- og leveranseadresse;
 3. Telefonnummer;
 4. E-postadresse;
 5. Personnummer;
 6. Betalingsinformasjon;
 7. Kjøpshistorikk
 8. IP-adresse og informasjon om din bruk av WooMe.no, for eksempel hvilke varer og/eller tjenester du er interessert i, søk- og klikkhistorikk samt din orderhistorikk og kjøpsmønster.

Behandlingen av Personopplysninger er nødvendige for at WooMe skal kunne tilby salg og leveranse av produkter og tjenester samt dermed oppfylle kjøpskontrakten med deg.

Personopplysningene kan også brukes for påfølgende mersalg, ved at vi gir deg tilbud om fordeler som rabatter, generelle eller personlige tilbud, invitasjoner til arrangementer, gaver eller annen direkte markedsføring som vi bedømmer at du kan være interessert av og som er til fordel for deg. Denne Behandlingen baserer vi på på vår legitime virksomhetsinteresse av å kunne tilby deg som kunde gode tilbud og en bedre kunde- og kjøpsopplevelse.

I denne vurderingen har vi gjennomført en interessebedømming der vi blant annet med hensyn til Behandlingen ikke omfatter noen sensitive personopplysninger og at vi har en klar kommersiell interesse av å kunne markedsføre våre produkter og tjenester til deg som kunde på en effektiv måte.

Hvor lenge lagres dine Personopplysninger?

Dine Personopplysninger spares bare så lenge det finnes et behov for gjennomføring av formålene som Personopplysningene er samlet inn for og med henhold til vår Personvernpolicy.

Eksisterende kunders Personopplysninger lagres bare i markedsføringformål i 24 måneder etter siste kjøp. Dersom du ikke ønsker at vi sparer Personopplysninger for markedsføringsformål i denne perioden er du velkommen til å kontakte oss og skriftlig protestere mot dette.